SELENA IZ BOGATIĆA 7 GODINA ČEKALA DA JOJ PROCVETA CVET! Sada se dvorištem širi smrad TRULOG MESA i POKVARENIH JAJA!

Pronađeno više leševa medvjeda, sumnja se da su OTROVANI! (FOTO)
May 20, 2020
Bez proglašenja prvaka prekinuto fudbalsko prvenstvo Kipra
May 20, 2020

SELENA IZ BOGATIĆA 7 GODINA ČEKALA DA JOJ PROCVETA CVET! Sada se dvorištem širi smrad TRULOG MESA i POKVARENIH JAJA!

Najsmrdljiviji cvet na svetu, koji cveta svakih sedam godina, a cvet traje samo tri dana, procvrtao je u Bogatiću u dvorištu Selene Popović.

Naime, Selena je pre sedam godina na pijaci kupila lukovicu jer joj se dopao cvet na slici, pa je za nju dala čak 50 evra.

Ona je ponosno pokazala džinovski prelepi cvet, koji cveta jednom u sedam do devet godina, ali miris, tačnije smrad koji širi oko sebe na 500 metara je neizdrživ.

FOTO: SCREENSHOT

“Nije mi žao što sam tako dugo čekala, sad ću ponovo da čeka, Evo, ja jedva sada stojim kraj njega i jedva mogu da izdržim. Mada, kada znate šta ćete da vidite, uzmete vazduh i izdržite. Emituje miris koji podseća na trulo meso, pokvareno jaje, tako nešto”, rekla je Selena za Jutarnji program TV Prve. 

Cvet traje samo tri dana, i upravo zato što cveta retko i kratko traje, atrakcija je po brojnim botaničkim baštama u svetu.

“Pročitala sam, da ga je u Šavajcarskoj, u botaničkoj bašti, videlo 25.000 ljudi za dva dana, jer je atrakcija”, rekla je Selena i objašnjava da ga u prirodi ne možete naći.

FOTO: SCREENSHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *