Stanivuković odmor u Akapulku platio 10.000 eura!

Vučić: Ne možemo da zaboravimo kako nas je Putin spasio žiga sramote
December 4, 2019
PoMAK: Trenutna većina u Skupštini USK-a funkcionira kao interesna skupina pojedinaca, Vlada neodgovorna, Kantonom upravljaju Ogrešević i Bunić
December 4, 2019

Stanivuković odmor u Akapulku platio 10.000 eura!

Poslanik PDP-a Draško Stanivuković, već danima se nalazi na odmoru u Akapulku, luksuznom meksičkom ljetovalištu, za što je iskeširao nevjerovatnih 10.000 evra, tvrde izvori iz njegovog najbližeg okruženja.

Mladi Stanivuković, koji u javnosti često ističe svoju skromnost, otputovao je u ekskluzivni resort u Akapulku, koji je omiljeno odredište američkog džet seta, a prijeteljima se pohvalio da ga je putovanje, zajedno sa avionskom kartom, koštalo oko 10.000 evra, i to bez pratećih troškova u, inače, preskupom ljetovalištu, piše Banjaluka24. com.

– Putovanje je poznato samo krugu njegovih najbližih prijatelja, jer Stanivuković, zbog kandidature za gradonačelnika, želi da u javnosti i dalje zadrži oreol “skromnog momka”, iako u stvarnosti obožava lukskuzna putovanja i automobile, što krije kao zmija noge.  Tako je, naprimjer još prije par godina izjavio kako je prodao luksuzni bmw i zamijenio ga skromnijim golfom, iako je, u stvarnosti, koristi cijelu ergelu skupocjenih džipova, koji se, formalno, vode na njegovog oca. Tako se, naprimjer, na banjalučkim ulicama, često može vidjeti u skupocjenom džipu Afla romeo stelvio, vrijednom oko 200.000 KM, ništa jeftnijem  Jaguaru F pace i skupom Volksvagen amaroku – pričaju sagovornici ovog portala.

Prema saznanjima ovog portala, Stanivuković, istini za volju, u svom bogatom voznom parku ima i jedan golf 7, ali taj automobil u stvarnosti, dao je  na korištenje svom najbližem saradniku Ivanu Begiću.

– Taj golf koristi Begić, ali nije poznato da li će mu ga Stanivuković oduzeti zbog skandala sa skrnavaljenjem spomenika žrtvama banjalučkog zemljotresa, pošto je opšta ocjena u PDP-u da im je time nanesena nepopravljiva šteta, koja može da ozbiljno našteti Stanivukovićevim političkim ambicijama – navode izvori portala Banjaluka24.com.

Kako god bilo, Stanivuković će, po potvratku u zemlju, morati da se suoči sa  neugodnim pitanjima u vezi Begićevog skandala. Na to  ga je juče javno upozorila i SNSD-ova Anja Ljubojević, pozivajući ga da se konačno javno izvini zbog Begićevom skandala, ironično primjetivši da se “iz Akapulka, možda, ne vidi Begićeva sramota”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *