Šešelj ponovo napao Ljajića: “Rasim je engleski špijun”

ERDOGAN ODRŽAO RIJEČ: Prve izbjeglice se vratile u zaštoćenu zonu na tursko-sirijskoj granici
November 22, 2019
10 razloga zašto muškarci bježe od žena koje stvarno umiju da vole
November 22, 2019

Šešelj ponovo napao Ljajića: “Rasim je engleski špijun”

Lider radikala Vojislav Šešelj jučer je u Skupštini upozorio da je vlast neadekvatno reagovala na takozvanu špijunsku aferu i izašla s tim u javnost prije nego što je završena istraga, što bi, prema njegovom mišljenju, moglo da naruši odnose Srbije i Rusije.

On je iskoristio cijelu priču o špijunskom ratu i da napadne neke ministre u Vladi Srbije, tvrdeći da su oni podjednako opasni kao i strani agenti.

“Brnabićeva kaže da je situacija vrlo ozbiljna. Pa pitam preti li rat ili bombardovanje i koju tajnu je naš oficir mogao da otkrije Rusima i ima li neka tajna koju ne znaju već i Rusi i Amerikanci”, rekao je Šešelj i odgovarajući sam na to pitanje konstatovao da nema.

On je istovremeno iznio tvrdnje da su ministri Zorana Mihajlović i Rasim Ljajić špijuni precizirajući i za koga tačno rade.

“Zorana Mihajlović radi za Amerikance, a Rasim Ljajić za Engleze, to znaju svi u državnom vrhu i o nekim temama koje su zaista važne razgovori se vode isključivo kada njih dvoje nisu tu”, kazao je Šešelj.

Na Šešeljeve optužbe da radi za strance ministarka Zorana Mihajlović žestoko je uzvratila.

“Kada vas čovjek koji je nosio majice s likom Donalda Trampa, predsjednika SAD, optuži da radite ‘za Amerikance’, onda jedno možete da se zapitate kakav je to haos u glavi tog čovjeka! Jedini moj poslodavac su Srbija i njeni građani, a gospodinu Šešelju želim mir u glavi”, kazala je ministarka za “Alo!”.

Rasim Ljajić se nije oglašavao ovim povodom.

Izvor: Alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *