Djevojčica se za svaku hemoterapiju oblači u jednu od Diznijevih princeza

Kolindina zaštitnica: Htio je potapšati, ali ona ga je spriječila
November 22, 2019
Spriječio pomahnitalog muškarca da napravi MASAKR u srednjoj školi
November 22, 2019

Djevojčica se za svaku hemoterapiju oblači u jednu od Diznijevih princeza

Petogodišnja djevojčica boluje od glioma optičkog puta, sporo rastućeg tumora mozga koji utiče na optičke živce, prenosi portal BoredPanda.

Mnogi odevanje uzimaju zdravo za gotovo, ali nekima upravo odabir određene odeće može pružiti dobar osećaj. Savršen primer za to je Lili Durante.

Petogodišnja devojčica boluje od glioma optičkog puta, sporo rastućeg tumora mozga koji utiče na optičke živce, prenosi portal BoredPanda.Pre otprilike godinu dana Lili se probudila i više nije videla kao prije. Dijagnostikovan joj je strabizam, poznatiji kao razrokost, anomalija položaja očiju, pri čemu oba oka nisu usmerena na istu tačku. Jedno oko gleda ravno, dok drugo oko beži u stranu.

Nakon toga su lekari otkrili da ima gliom optičkog puta koji, ako se ne leči, može dovesti do gubitka vida, pa su devojčici prepisali hemoterapije.

Malena Lili to sve podnosi poput prave junakinje i za svaku hemoterapiju oblači se kao Diznijeve princeze. Tako je već bila Bela, Arijel i Pepeljuga, a bolničko osoblje počelo je da je oslovljava s “vaše veličanstvo”.

Lilina majka Cortni Durante na Fejsbuku je objavila fotografije odlaska na hemoterapije.

Mnoge je oduševila njena hrabrost i čestitali su joj Dan princeza. Lili je postala prava inspiracija jer blista pozitivnošću i srećom kad god je obučena u haljinu princeza, uprkos ozbiljnosti situacije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *