Novu suprugu silovao do smrti, dobio samo dvije godine robije!

Prevozila 18.500 kutija cigareta bez akcizne markice
November 18, 2019
Još jedna Albanka oskrnavila srpsku svetinju: Polugola snimala spot u crkvi
November 18, 2019

Novu suprugu silovao do smrti, dobio samo dvije godine robije!

Njen brak trajao je samo tri dana, a porodica preminule nije zadovoljna odlukom sudije

Osnovni sud u Đakovici osudio je na samo dvije godine zatvora Hilmija Zenina, bivšeg supruga Antigone Morine, prenio je KTV.

Odluka suda nije zadovoljila porodicu pokojne žene. Apelacioni sud odlučio je da vrati predmet na ponovno suđenje, a njen bivši muž je optužen da je počinio zločin i da nije ispunio porodične obaveze, prenosi Telegraf.

Kako prenose prištinski mediji, on povrijeđenu suprugu nije odveo kod doktora iako je imala krvarenje iz vagine. Uprkos teškom stanju, on je nastavio da upražnjava seksualni odnos sa njom.

Bislim Morina, otac preminule Albanke, udao je svoju kćerku kao kraljicu, pišu tamošnji mediji, ali je njen brak sa Hilmijem, iz sela Mališevo, trajao samo tri dana.

Kako su rekli tužioci, ona je preminula zbog krvarenja iz genitalija, koje je počelo nakon prve bračne noći. Sve se dogodilo u noći između 27. i 28. jula 2011. godine, a porodica preminule žene optužuje Hilmija da ju je ubio.

Kako kažu, on je nastavio da upražnjava seks sa Antigonom iako je bila u teškom stanju, sa obilnim krvarenjem iz genitalija. Sud je najprije smatrao ovaj predmet završenim, ali nakon šest godina, apelacioni sud je odlučio da vrati slučaj na ponovno suđenje.

Porodica Antigone je u ovom postupku tražila da se sa predmeta izuzme sudija Mizahir Šabani.

– Tri dana i tri noći je imao seks sa njom dok je krvarila, i nije je odveo kod doktora. Sam je priznao to priznao pred sudom – rekao je otac Antigone.

Ipak, porodica optuženog ne smatra da je bilo šta loše počinjeno.

– Mi nemamo šta više da radimo. Poznato je ko je krivac. Krivci su njeni roditelji koji je nisu prvo odveli kod doktora zbog problema koje je imala. Proveo sam dvije i po godine radeći u Austriji kako bih oženio brata. Vjenčanje me je koštalo 24.000 eura. I onda smo se vratili i sve ovo se desilo – rekao je Hilmijev brat.

Antigona Morina preminula je 28. jula, četiri dana nakon što se udala za Hilmija Zenina. Prema podacima koje su izneli tužioci, uzrok smrti je krvarenje iz genitalija nakon prve bračne noći.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *