AUSTRIJA: UBIO BIVŠU DJEVOJKU, NJENU PORODICU I NOVOG MOMKA

SEBIJA IZETBEGOVIĆ: Vladar iz sjene i nesuđena kraljica Bošnjaka i SDA
October 6, 2019
U rijeci nađeno beživotno tijelo djevojke (19)
October 6, 2019

AUSTRIJA: UBIO BIVŠU DJEVOJKU, NJENU PORODICU I NOVOG MOMKA

Austrija je u šoku nakon nezapamćenog zločina – petostrukog ubistva! Zločin se dogodio u poznatom sportsko-turističkom centru Kitzbühelu. Osumnjičeni za višestruko ubistvo je uhapšen, objavila je policija u nedjelju.

Prema pisanju “Tiroler Tageszeitunga”, zločin se dogodio u noći sa subote na nedjelju u porodičnoj kući.  Počinitelj je ubio svoju bivšu djevojku, tri člana njene porodice i novog partnera. Ukupno su stradale dvije žene i tri muškarca.

“Kurier” javlja da je osumnjičeni ubica Andreas E. , star 25 godina. Uletio je u kuću svoje bivše 19-godišnje djevojke između 4 i 5 sati ujutro. Najprije je upucao oca djevojke koji mu je otvorio vrata, a potom bivšu djevojku (19), njenog novog partnera (24), majku i brata (25).

Malo prije 6 sati u nedjelju ujutro ubica je ušao u policijsku stanicu u Kitzbühelu, predao pištolj i nož, te priznao da je ubio 5 osoba. Navodno je višestrukom ubistvu prethodila svađa Andreasa E. i njegove bivše djevojke tokom kratkog susreta u Kitzbühelu u subotu navečer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *