Bihaćka “Zona sumraka”: Ko j**e Bišćane u zdrav mozak?

Sam protiv svih: Dodik odbio primiti ambasadoricu Njemačke
June 12, 2019
Đukanović predat MUP-u RS, u toku transport ka KPZ Tunjice
June 13, 2019

Bihaćka “Zona sumraka”: Ko j**e Bišćane u zdrav mozak?

Pametni su odmah znali šta će biti. Oni koji to nisu bili na vrijeme sad pametuju. ASDA – POMAK, to je zlo da ne može biti veće! Zavili su Unsko – sanski kanton u crno! No da krenemo iz početka. Kada su male grupice migranata počele pristizati u Bihać, građani Bihaća su se utrkivali ko ćeim pomoći. Jer Bišćani veliko srce imaju. Rijetki su pojedinci koji su vidjeli šta se iza brda valja! Kada je Rifet Hozanović prođle godine, pred same izbore “srušio” Vladu USK-a na čijem čelu je bio Husein Rošić mnogima je bilo smiješno! Nažalost vrijeme je pokazalo da taj potez nije nimalo smiješan! Imenovanje Mustafe Ružnića u proteklom mandatu imalo je za cilj imenovanje policijskog komesara Muje Koričića i ništa više.

Nakon toga stanje se nije nimalo popravilo. Migranti su tu. I dobro su došli. Pogotovo političarima! Jer migranti donose lovu od EU. Migranti skreću pažnju sa stvarnih problema! Migranti donose i radna mjesta “djeci guzonja”.

Poštovani gradonačelniče Fazliću: Da li je vaš sin zaposlen u IOM i kolika mu je plata? Ne morate odgovoriti, jer Bišćani znaju odgovor! Zašto ne vjerujete državi BiH gospodine Fazliću? To je ne tako davno govorio i Fikret Abdić? Imaju li to Bišćani rezervnu državu?

O kakvim glupim izmještanjima migranata na Vučjak pričate? Jel to neko pokušava da j**e Bišćane u zdrav mozak. Bihać! Grad bez ulične rasvjete! Grad u kom Bišćani ne smiju nigdje bez ličnih dokumenata, a migranti bez ikakvih dokumenata smiju sve! I Bišćani su ljudi Fazliću!

Šetali bi svojim gradom! Šta to kantonalne inspekcije rade. Pred svakim trgovačkim centrom skupine migranata prose! Pred pekarama, malim trgovinama! Većini treba novac za drogu ili kladionice! Od nekad lijepog grada Bihać je postao grad strave!

Jeli dosta?

Ne želimo ništa drugo do život dostojan čovjeka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *