TESLIĆ: KOMISIJE ZA PROCJENU ŠTETE OD POPLAVA SVAKODNEVNO NA TERENU

Bujice na Bojni potpuno uništile lokalni put
May 17, 2019
OGLASIO SE ORGANIZACIONI ODBOE POVORKE PONOSA: Povorka ponosa nije karneval. Ona je protest kojim se nastoji ostvariti prepoznavanje prava LGBTI zajednice u BiH
May 17, 2019

TESLIĆ: KOMISIJE ZA PROCJENU ŠTETE OD POPLAVA SVAKODNEVNO NA TERENU

Komisije za procjenu štete na stambenim, pomoćnim i drugim objektima, kao i iz oblasti infrastrukture prouzrokovane poplavama svakodnevno su na terenu.

Istovremeno komisije za procjenu šteta u privredi i poljoprivredi su takođe na terenu. Prve lokacije koje je komisija za poljoprivredu obišla su Žarkovina, Vrela, Paline, a komisija za privredu je u toku obilaska privrednih subjekata koje su pogođene poplavama.

Zadatak ovih komisija je da obiđu sva poplavljena mjesta i utvrde nastalu štetu, poslije čega će sačiniti izvještaj.

Za procjenu štete na stambenim objektima i infrastrukturi, građani se mogu obratiti u Stambeno-komunalno odjeljenje, u kancelariju broj 28 i na kontakt telefon 053/411-538, te predati zahtjeve na šalter broj 5.

Za procjenu štete u oblasti poljoprivrede, građani se mogu obratiti u Odsjek za poljoprivredu, u kancelariju broj 26 i na kontakt telefon 053/411-534, te predati zahtjeve na šalter broj 5.

Za procjenu štete u oblasti privrede, građani se mogu obratiti u Odsjek za razvoj, u kancelariju broj 8 i na kontakt telefon 053/411-546, te predati zahtjeve na šalter broj 5.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *