“KO KAŽE DA INSTITUCIJE NE RADE SVOJ POSAO” Stanivuković na saslušanju zbog šahovske TABLE

Pogledajte snimak pljačke kladionice u Banjaluci
May 17, 2019
U TESLIĆU Pijana djevojka džipom uletjela u prodavnicu cipela (FOTO)
May 17, 2019

“KO KAŽE DA INSTITUCIJE NE RADE SVOJ POSAO” Stanivuković na saslušanju zbog šahovske TABLE

Narodni poslanik Draško Stanivuković (PDP) dobio je kaznu od 100 KM zašto što je uništio šahovsku ploču u Banjaluci, a kako kaže, vjerovatno će dobiti još 100 KM zato što ju je poslije popravio.

– Komunalna policija vodi istragu na šahovskom polju, čak ću vjerovatno dobiti prijavu i što sam popravio ono što se razlilo jer kažu da to nije dozvoljeno. Drago mi je što institucije rade svoj posao, makar to bilo samo kad sam ja u pitanju – rekao je Stanivuković.

Kaže da na ovih 100 KM gleda kao na redovne troškove rada.– Šahovska ploča je sada u redu, iako sam rekao da bi nešto uništo to prvo mora postojati, ali dobro, neka oni rade svoj posao – rekao je on.

Foto: Privatna arhiva

Kaže da je šahovska ploča danas puno bolja nego što je bila, što nije teško, jer je, kaže Stanivuković, ranije nije ni bilo.

Protesti došli na red

Stanivuković dodaje da danas ima još jedno saslušanje i to zbog pet prekršaja, odnosno, zbog nenajavljenih protesta od prošle godine.

– Imam dva prekršaja zbog slučaja Tehnička škola, iako su naši protesti pomogli jer je škola obnovljena. Imam i dva u slučaju nezaposlane majke, i jedan zbog protesta vezanih za Toplanu – objasnio je on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *