Hadžija Šemsudine Dediću hoćeš li to i nacionalni park uništiti

Oni igraju kako Dodik svira: HDZ neće podržati rezervni sastav policije u FBiH
May 14, 2019
DOĆI ĆE NAM ČUDNO VRIJEME KADA…
May 14, 2019

Hadžija Šemsudine Dediću hoćeš li to i nacionalni park uništiti

Ja braćo čudna vakta i zemana!Teško nama, kukala nam nana! Kad na s ovakve kukavice sinje poput Šesudina Dedića vode. Hadžija a laže! Hadžija a uništava Krajinu i narod koji mu je povjrenje dao! Proizvodnju malina je uništio na području Unsko-sanskog kantona. Bitno je da je za proizvodnju krmadi poticaja bilo. Jer u stvari da nije dobio besplatnu turu nikad Šemso na hadždž ne bi otišao. O njegovim vezama s Hamdijom Lipobačom da ne govorimo. Tu je jaka veza. Bitno je da je Hadžija na budžetu. Kupio je i stan u Sarajevu, još samo da svoju hanumu smjesti negdje u pravosuđe i to je super! Hadžija je uspio!

A mi u Krajini dotakli smo moralno dno birajući njega! Sad bi Šemso Nacionalni park “Una” da uništi. Taj zadatak ima njegov stričević Amir Dedić kog je prethodno Šemso “metno” u JP BH Telecom! Najgora stvar da je Šemsin “Stričović” Amir “metnut” na nezakonit način u NO NP Una!

Sve to Šemso radi da bi zadovoljio interese svojih nesposobnih kumova i rođaka! Radi i uništava Krajinu! Šta sad muljaš s Azrom Hadžić Bećirspahić? Ha Šemso?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *