Samoubistvo iz zasjede: Bakir Izetbegović i njegov patriota Fahrudin Radončić

MEKTIĆ ODGOVORIO NA VUČIĆEVU “SPREMNOST NA RAT”: “Odje*i više i ti i rat…”
May 10, 2019
Priča oženjenog muškarca: “Normalno je da nam brakovi propadaju kad su nam žene nikakve”
May 11, 2019

Samoubistvo iz zasjede: Bakir Izetbegović i njegov patriota Fahrudin Radončić

Gospodin Bakir Izetbegović i ja smo već imali dva duža sastanka, vrlo smo strpljivo i detaljno, uz očekivani državnički pristup, razmotrili mnoge aspekte krize u BiH i vjerujem da možemo nastaviti u tom pravcu – kazao je Fahrudin Radončić nakon što ga je SDA pozvala da prave patriotski blok.
On je još poručio kako je njegovom SBB-u kompliment da ih nakon vrlo turbulentnih odnosa u predizbornoj kampanji drugi politički subjekti prepoznaju i javno kvalificiraju kao poželjne partnere u budućem probosanskom bloku i kao faktor stabilnosti.

“Zaista je vrijeme i da se, kako to neki nazivaju, etablira bosnjačka, a ja bih rekao, i probosanska reprezentacija na državnom nivou”.

Tako će Bakir Izetbegović pored svih živih Bošnjaka napraviti patriotski blok aš sa Fahrudinom Radončićem. Lider SDA je nedavno rekao da se isplati rizikovati sa Fahrudinom Radončićem. Možda se njemu isplati taj rizik, međutim, za sve nas ostale to je samoubistvo iz zasjede, politički brak koji će razoriti bošnjačku zajednicu. Promoviranje Fahrudina Radončića u patriotu je poniženje za sve istinske patriote Bosne i Hercegovine.

saff

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *